Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Acai.si

 

Splošni pogoji poslovanja (v nadaljevanju: splošni pogoji) spletne trgovine Acai.si (v nadaljevanji Acai.si) so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

 

Z Acai.si upravlja podjetje Doživetja d.o.o., Srednji Lipovec 9, 8361 Dvor, matična številka: 5360668, davčna številka: SI24475696 (v nadaljevanju: Doživetja d.o.o.).

 

Splošni pogoji določajo delovanje spletne trgovine Acai.si, pravice in obveznosti kupca in trgovine, ter urejajo poslovni odnos med Acai.si in kupcem.

 

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Kupec je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

 

Splošni pogoji so veljavni na vseh straneh Acai.si in pričnejo veljati takoj, ko vstopite vanjo.

 

Pridržujemo si pravico do delnih ali v celoti sprememb kateregakoli dela splošnih pogojev brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave. Ne zavezujemo se za pravilnost in popolnost podatkov na straneh Acai.si, niti se ne zavezujemo za pravilnost in popolnost tekstovnega in slikovnega gradiva. Fotografija na Acai.si in dejanski izgled artikla v živo se lahko razlikujeta. Pridržujemo si pravico, da za določen ali nedoločen čas omejimo ali popolnoma ustavimo prodajo nekaterih ali celo vseh izdelkov, omejimo ali popolnoma ustavimo dostop do strani Acai.si spletne trgovine, ali drugače omejimo ali ustavimo poslovanje Acai.si.

 

Pridržujemo si pravico, da izjemoma delno ali v celoti odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če naročenih izdelkov zmanjka na zalogi ali opravljanje storitev ni več možno, če ugotovimo povečano plačilno rizičnost kupca, če naročilo ni bilo izpolnjeno v skladu s splošnimi pogoji ali če je prišlo do očitne napake v ceniku. V tovrstnih in podobnih primerih vas bomo o odstopu od izvedbe naročila z naše strani takoj obvestili.

 

Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za kakršnokoli okvaro vaše strojne ali programske opreme zaradi obiska in operiranja s stranmi Acai.si ali za kakršnokoli škodo v zvezi z izdelki kupljenimi v spletni trgovini.

 

Vrste uporabnikov

 

Z enkratnim vpisom v Acai.si prek e-maila postane kupec »gost«, s potrjeno registracijo v Acai.si pa »član«. Kupec ima pravico do nakupa v Acai.si tako kot gost in kot član.

 

Ob registraciji v Acai.si pridobi kupec »uporabniško ime«, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte in »geslo«. Uporabniško ime in geslo člana Acai.si nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki.

 

Registracija ni pogoj za nakupovanje na Acai.si, vendar pa registrirani uporabniki lahko izkoriščajo vrsto ugodnosti in prednosti, kot so:

 • možnost ocene izdelka in komentarja
 • hitrejši zaključek nakupa – brez ponovnega vnašanja svojih podatkov
 • pregled opravljenih nakupov
 • ponovitev opravljenega nakupa

 

Registracija je hitra in enostavna, s klikom na gumb registracija vpišete svoje podatke in jo potrdite. Po elektronski pošti boste potrdilo o uspešni prijavi. Naknadno lahko kadarkoli spreminjate svoje podatke ter spremljate vaša naročila.

 

Če želi uporabnik kasneje svoj naslov elektronske pošte zamenjati z drugim, mora zahtevek za to poslati na acai@acai.si. Sprememba elektronskega naslova bo izvedena isti ali najkasneje naslednji delovni dan, o tem pa bo uporabnik obveščen prek elektronske pošte.

 

Dostopnost informacij

 

Prodajalec se zavezuje, da kupcu kadarkoli posreduje in zagotovi naslednje informacije:

 1. identiteto podjetja Doživetja d.o.o.
 2. kontaktne podatke, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo
 3. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 4. dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani je dostopen v razumljivem roku),
 5. pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 6. vse cene so jasno in nedvoumno določene in razvidno je prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške dostave. Vse cene so izražene v EUR z vključenim DDV-jem
 7. način plačila in dostave,
 8. časovno veljavnost ponudbe,
 9. rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop (opis pravice do odstopa v skladu s 43.č. ZVPot; v primerih, ko potrošnik v skladu s 43.č. ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obveščen),
 10. pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

Naročilo

 

Kupoprodajna pogodba med Doživetja d.o.o. in kupcem je v spletni trgovini Acai.si sklenjena v trenutku, ko kupec potrdi naročilo. Od tega trenutka so cene in drugi pogoji fiksni in veljajo za kupca in Acai.si. Kupec je oseba, ki je navedena na naročilu ob oddaji.

 

Naknadno spreminjanje osebnih podatkov o kupcu je mogoče le v primeru, da prvotni kupec z elektronskim sporočilom obvesti Acai.si o novem kupcu, Acai.si pa z odgovorom potrdi podatke novega kupca.

 

Elektronsko sporočilo o potrditvi prejema naročila (kupoprodajna pogodba) je v elektronski obliki shranjena na strežniku Acai.si.

 

Načini plačila

 

Kupci lahko naročilo plačajo na več načinov: po predračunu, PayPal ali s kreditnimi karticami. Možno je le plačilo v enkratnem znesku.

 

Do plačila celotne kupnine so izdelki last prodajalca, to je podjetja Doživetja d.o.o.

 

Prednaročila se plačajo vnaprej.  

 

Plačilo po predračunu

Po izbiri opcije »plačilo po predračunu« in oddaji naročila boste dobili podatke (številka transakcijskega računa, naslov) za izvedbo plačila. Prevzem izdelkov bo možen po prejemu plačila na naš TRR. Za hitrejšo obdelavo nas po izvršenem plačilu o tem obvestite na naš elektronski naslov acai@acai.si. 

 

Plačilo s karticami Mastercard, Visa, American Express, Maestro po povzetju

Po izbiri opcije »plačilo po povzetju s karticami« in oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročene izdelke plačate dostavljavcu s kartico.

 

Plačilo z PayPal

Po izbiri opcije »plačilo z PayPal« in oddaji naročila boste preusmerjeni na strani plačilnega sistema PayPal. Dobavo bomo izvršili po prejemu potrdila s strani PayPal-a.

 

Izdaja računa

 

 

Acai.si ob dostavi priloži kupcu račun ali ga naknadno po dostavi pošlje na elektronski naslov kupca.

 

Vsebina računa je v skladu z zakonom. 

 

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in v primeru nepravilnosti takoj podati ugovor. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

 

Cene

 

Vse cene vsebujejo zakonsko določen DDV, razen če je pri ceni drugače navedeno.  

 

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in za dotično naročilo. V bodoče se cene za enake produkte lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod navedenimi pogoji.

 

Popusti in promocijske kode se praviloma ne seštevajo.

 

Vplačana sredstva po darilnih bonih, bonusih in predračunih se ne obrestujejo. Darilnih bonov in bonusov za popust ni možno menjati za gotovino.

 

Koda za popust – kupon

 

Koda za popust prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine Acai.si. Koda za popust je objavljena v oglasnem sporočilu, na spletni strani pri posameznem produktu, v poslanem mailingu ali drugje.

 

V primeru, da kupec izkoristi kodo za popust, a naročilo s koriščeno kodo kasneje sam prekliče po lastni volji, do nove ugodnosti z naslova te kode ni več upravičen.

 

Uporaba kode za popust:

 • Izberite artikle, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. Vrednost vašega naročila mora biti vsaj 1 € višja od vrednosti kode za popust. Ko končate z dodajanjem artiklov v košarico, nadaljujte s klikom na gumb Na blagajno. Izberite način dostave, navedite naslov za dostavo in izberite način plačila.
 • V istem koraku v polje koda za popust vpišite kodo za popust in vnos potrdite s klikom na gumb »Uporabi kodo«.
 • Ko vpišete kode za popust, se vrednost kod za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila v zadnjem koraku. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.
 • Koda za popust je enkratna koda, kar pomeni, da jo lahko uporabite le enkrat.
 • Kombinacija različnih kod za popust otraj istega naročila ni mogoča.

 

Postopek obveščanja o nakupu

 

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V elektronski pošti pouči kupca tudi o politiki odstopa od pogodbe, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe. Acai.si naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne.

 

Acai.si lahko za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.

 

Pri dobavi artiklov, ki jih Acai.si nima na zalogi v lastnem skladišču, je izključno vezan na dobavo s strani svojega dobavitelja in na čas, v katerem lahko ta dobavitelj dostavi artikel do Acai.si

 

Prek elektronske pošte Acai.si kupca sproti obvešča o ažurnih podatkih v zvezi z dobavo artiklov. Če je dobavna doba za katerega od artiklov dolga in kupec ne želi čakati, lahko kupec to sporoči Acai.si, ki bo artikel odstranil iz naročila in vrnil kupcu morebitna že vplačana sredstva, ostale artikle iz naročila dobavil ali pa celotno naročilo storniral.

 

Acai.si s ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi daljših dobavnih rokov ali zaradi nedobave artiklov, ki jih Acai.si nima na zalogi v lastnem skladišču, razen v kolikor bi jo Acai.si ali oseba, za katero je podjetje odgovorno, povzročilo namenoma ali iz malomarnosti.

 

Pridržujemo si pravico, da preverimo naročnika in podatke, ki jih je navedel ob naročilu. V kolikor smatramo, da je to potrebno, bomo naročilo preverili tudi telefonsko. V primeru, da se na ob naročilu navedeni telefonski številki po večkratnem klicanju nihče ne oglasi ali navedena številka ne obstaja, si pridržujemo pravico, da nemudoma storniramo naročilo.

 

Pridržujemo si pravico, da v primeru naročil, pri katerih ne moremo preveriti uporabnika, ki je ob prijavi navedel pomanjkljive, napačne ali lažne podatke blokiramo. Registracija in nakup z identičnimi podatki več ne bo možna.

 

Pravica za odstop potrošnika od pogodbe

 

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov Acai.si sporoči, da odstopa od nakupa izdelkov. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

 

Odstop od nakupa izdelka kupec sporoči pisno na e-naslov prodajalca: acai@acai.si.

 

V primeru odstopa od nakupa se kupec in Acai.si dogovorita o načinu vrnitve izdelka in vrnitvi plačane kupnine. Vrnitev izdelka mora biti izvedena v roku 14 dni od odstopa od nakupa. Vračilo kupnine se izvede v roku 14 dni od odstopa od nakupa.  

 

V kolikor kupec vrača izdelek nepoškodovan, v nespremenjeni obliki, originalni embalaži in stanju, kot ga je prejel ob prevzemu izdelka mu Acai.si vrne kupnino v celoti. Kupca bremenijo le stroški pošiljanja.

 

V kolikor pa kupec izdelke že začne uporabljati, a si nato premisli, s tem izgubi pravico do odstopa od nakupa. Izdelek lahko še vedno vrne, vendar mu pri tem Acai.si zaračuna ustrezno odškodnino, minimalno 30% od nakupne vrednosti izdelka. Točna višina odškodnine je odvisna od tega v kakšnem stanju in količini kupec vrne izdelek. Višino odškodnine strokovno oceni Acai.si in o tem obvesti kupca v roku 5 dni od vrnitve izdelka.

 

Dostava in osebni prevzem

 

Za dostavo skrbi Acai.si sam v okviru svoje dostavne službe. Naročeno blago se dostavlja na naslov, ki ga kupec navede ob naročilu. Zaradi specifičnosti pošiljke je strošek dostave višji kot normalno, ko izdelki niso zamrznjeni.

 

Dostava produktov Acai.si se zaračunava po naslednjih cenah ne glede na velikost in težo izdelkov. Cene že vključuje tudi DDV.

 

Pri nakupu do 60,00 EUR je cena dostave 50 EUR / dostavo.

Pri nakupu od 60,00 EUR do 100,00 EUR je cena dostave 30 EUR / dostavo

Pri nakupu nad 100,00 EUR je dostava brezplačna.

 

Dostava zamrznjenih izdelkov se vrši po sistemu hladne verige zato je zelo pomembno, da kupec izdelke po prejemu čimpreje shrani v zamrzovalniku. 

 

Zaradi narave dobavljenih izdelkov (zamrznjeni izdelki), dostavna služba kupca pokliče dan pred dostavo. Kupec mora biti zato dosegljiv na telefon, ki ga je navedel ob oddaji naročila. V primeru, da dostavna služba kupca ne uspe dobiti na telefon, naročenega ne bo dostavila.

 

V primeru, da dostava kljub predhodnemu dogovoru zaradi nedosegljivosti kupca na lokaciji dostave ni bila uspešna, lahko kupec naročeno blago prevzame osebno v skladišču Acai.si ali zaprosi za ponovno dostavo, pri čemer doplača strošek ponovno dostave v znesku 50 EUR. Ta znesek se doplača tudi, v kolikor je bila prvotna dostava brezplačna.  

 

Kupec naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj obvesti Acai.si

 

Kupec lahko naročene produkte prevzame tudi osebno v skladišču Acai.si. Praviloma se prevzemi vršijo 1x tedensko in sicer vsak ponedeljek ob 17h. Po dogovoru se kupec in Acai.si za prevzem dogovorita tudi v drugih terminih.

 

V primeru dodatnih vprašanj smo vam z veseljem na voljo!

 

Dobavni roki

 

Naročene izdelke, ki so na zalogi vam dobavimo v roku 7 (Ljubljana in okolica) do 14 ( oddaljeni kraji v Sloveniji) dni.

 

Dobavni roki so daljši od povprečja pri dostavah zaradi narave izdelkov, ki so v zamrznjenem stanju in je za njihov transport potreben poseben temperaturni režim.

 

Pridružujemo si pravico, da se časovni rok podaljša, zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo kupca ustrezno obvestili.

 

Točen datum dobave vam bomo sporočili na dan prejema vašega plačila.

 

Za izdelke, ki niso na zalogi so dobavni roki daljši vendar predvidoma ne daljši od 30 dni.

 

V primeru, da želite izdelek prejeti hitreje, nas prosim kontaktirajte na email acai@acai.si in skupaj bomo skušali doseči najboljšo možno rešitev.

 

Varen nakup

 

Spletni nakup na Acai.si je varen. Za to smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi varovanja vaših zaupnih podatkov.

 

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa ali pri registraciji, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

 

Vsi vaši zaupni podatki, ki se prenašajo po internetu so ustrezno kodirani, tako da ni možnosti, da bi jih lahko razbrala kakšna tretja oseba. V ta namen za spletno prodajo uporabljamo tehnologijo SSL (Secure Socket Layer).

 

Varovanje osebnih podatkov

 

Acai.si se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 in ZVOP-1.

 

Vse osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo posredovali nikomur brez vašega predhodnega privoljenja. S sklenitvijo pogodbe o nakupu soglašate, da vaše podatke shranimo in uporabljamo za namene internega arhiva in statistike.

 

Komunikacija

 

Acai.si bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, in v skladu z določili ZEKom-1.

 

Oglasna elektronska sporočila Acai.si bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • jasno bodo označena kot oglasna sporočila,
 • pošiljatelj Acai.si bo jasno razviden,
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
 • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo Acai.si izrecno spoštoval.

 

Oglasna sporočila Acai.si bodo jasno razvidna in jasno ločena od iger in tekmovanj.

 

Reklamna elektronska sporočila (E- novice)

 

Reklamna sporočila boste prejemali, če boste po e-mailu ali ob naročilu izrazili željo ali pa se boste prek spletne trgovine prijavili na elektronsko obveščanje. Uporabnik se strinja, da ga ob prijavi na e-novice občasno obveščamo o novostih na strani, novosti v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Če želite, da vaše osebne podatke izbrišemo iz zbirke osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta, nam to sporočite na e-mail acai.si.

 

Kontakt

 

Če potrebujete kakršnekoli informacije ali pomoč pri spletni ponudbi, oddaji naročil, spletni dostavi, uporabi spletne strani ali vračilu blaga, se lahko obrnete na nas prek e-mail naslova acai@acai.si ali telefona 041 794 949.

 

Ocene, mnenja in priporočila

 

Mnenja, ocene in priporočila, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti spletne trgovine, in namenjeni skupnosti vseh uporabnikov.

 

Acai.si omogoča, da mnenje napiše katerikoli uporabnik spletne trgovine, pred dokončno objavo pa jih Acai.si pregleda. Acai.si ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali ki po oceni Acai.si ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

 

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in Acai.si dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Acai.si ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu Acai.si, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice v celoti in časovno neomejeno prenaša na Acai.si.

 

Omejitev odgovornosti

 

Acai.si se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da Acai.si ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo Acai.si kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

 

Acai.si ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. Acai.si mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so neprimerna, zavajajoča ali žaljiva. Acai.si ne odgovarja za informacije v mnenjih in se omejuje od kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz podanih informacij v mnenjih.

 

Acai.si ima možnost odstopa od pogodbe le, če se ugotovi očitna napaka (46. člen OZ). Kot očitna napaka se šteje napaka v bistvenih lastnostih artikla in vse zmote, ki se po običajih v trgovini ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih Acai.si v primeru vednosti ne bi potrdil oziroma sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.

 

Pritožbe in spori

 

Acai.si spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Acai.si se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.

 

V primeru težav se kupec s podajalcem Acai.si lahko poveže telefonsko na telefonsko številko objavljeno na spletni strani ali po elektronski pošti acai@acai.si. Pritožba se odda pisno prek e-poštnega naslova acai@acai.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

 

Acai.si se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da kupec ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Acai.si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

 

Skladno z zakonskimi normativi Acai.si ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga kupec lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

 

Kupec lahko uporabi spletno platformo za reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo kupcem na naslovu:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

 

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

 

Povezave

 

Uporabnikom je dovoljeno narediti povezavo z drugih spletnih strani na stran spletnega mesta, katerih vsebine niso v nasprotju z zakonom ali splošnimi moralnimi normami. Na drugih spletnih straneh je brez dovoljenja ponudnika storitev prepovedano objavljati, reproducirati, distribuirati ali kako drugače uporabljati znak, logotip ali znamko spletnega mesta.

 

Spletno mesto vsebuje povezave na različne zunanje spletne strani, kot so na primer druga internetna spletišča, posamezne strani ali drugi viri, nad katerimi ponudnik spletnega mesta nima nikakršnega vpliva in ni odgovoren za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav. Uporabniki so zavezani splošnim pogojem uporabe zunanjih spletnih strani.

 

Osnovni podatki o podjetju, ki upravlja s spletno trgovino

 

Doživetja d.o.o.

Srednji Lipovec 9, 8361 Dvor

Davčna številka: SI24475696
Matična številka: 5360668000

Poslovni račun: SI56 3400 0101 6865 429 (banka Sparkasse d.d.)

Pogoji veljajo od 20. decembra 2020.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?