Dostava in dobava

 

Dostava

 

Za dostavo skrbi Acai.si sam v okviru svoje dostavne službe. Naročeno blago se dostavlja na naslov, ki ga kupec navede ob naročilu. Zaradi specifičnosti pošiljke je strošek dostave višji kot normalno, ko izdelki niso zamrznjeni.

 

Dostava produktov Acai.si se zaračunava po naslednjih cenah ne glede na velikost in težo izdelkov. Cene že vključuje tudi DDV.

 

Pri nakupu do 60,00 EUR je cena dostave 50 EUR / dostavo.

Pri nakupu od 60,00 EUR do 100,00 EUR je cena dostave 30 EUR / dostavo

Pri nakupu nad 100,00 EUR je dostava brezplačna.

 

Dostava zamrznjenih izdelkov se vrši po sistemu hladne verige zato je zelo pomembno, da kupec izdelke po prejemu čimpreje shrani v zamrzovalniku. 

 

Zaradi narave dobavljenih izdelkov (zamrznjeni izdelki), dostavna služba kupca pokliče dan pred dostavo. Kupec mora biti zato dosegljiv na telefon, ki ga je navedel ob oddaji naročila. V primeru, da dostavna služba kupca ne uspe dobiti na telefon, naročenega ne bo dostavila.

 

V primeru, da dostava kljub predhodnemu dogovoru zaradi nedosegljivosti kupca na lokaciji dostave ni bila uspešna, lahko kupec naročeno blago prevzame osebno v skladišču Acai.si ali zaprosi za ponovno dostavo, pri čemer doplača strošek ponovno dostave v znesku 50 EUR. Ta znesek se doplača tudi, v kolikor je bila prvotna dostava brezplačna.  

 

Kupec naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj obvesti Acai.si

 

Osebni prevzem

 

Kupec lahko naročene produkte prevzame tudi osebno v skladišču Acai.si. Praviloma se prevzemi vršijo 1x tedensko in sicer vsak ponedeljek ob 17h. Po dogovoru se kupec in Acai.si za prevzem dogovorita tudi v drugih terminih.  

 

Dobavni roki

 

Naročene izdelke, ki so na zalogi vam dobavimo v roku 7 (Ljubljana in okolica) do 14 ( oddaljeni kraji v Sloveniji) dni.

 

Dobavni roki so daljši od povprečja pri dostavah zaradi narave izdelkov, ki so v zamrznjenem stanju in je za njihov transport potreben poseben temperaturni režim.

 

Pridružujemo si pravico, da se časovni rok podaljša, zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo kupca ustrezno obvestili.

 

Točen datum dobave vam bomo sporočili na dan prejema vašega plačila.

 

Za izdelke, ki niso na zalogi so dobavni roki daljši vendar predvidoma ne daljši od 30 dni.

 

V primeru, da želite izdelek prejeti hitreje, nas prosim kontaktirajte na email acai@acai.si in skupaj bomo skušali doseči najboljšo možno rešitev.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?